Baskan Öndes'ten Yariyil Tatili Hediyesi

Germencik Belediyesi yariyil tatili nedeniyle çocuklara yönelik “Sirinler” adli müzikli tiyatro oyununu düzenledi. Yogun ilgi gören etkinlige katilan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “Çocuklarimizin hem keyifli vakit geçirebilmesi hem de sosyallesmesi adina kültürel aktivitelerin sayisini artiracagiz” dedi.

Baskan Öndes'ten Yariyil Tatili Hediyesi
Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, 7’den 70’e tüm Germenciklileri kültür sanat etkinlikleriyle bulusturmaya devam ediyor. Okullarin yariyil tatiline girmesiyle Germencik Belediyesi de çocuklara yönelik karne hediyesi olarak tiyatro gösterisi düzenledi.

Germencik Belediyesi Prof. Dr. Oktay Sinanoglu Konferans Salonu’nda iki seansta sahnelenen "Sirinler" adli müzikli tiyatro oyununu çocuklardan ilgi gördü. Aileleriyle etkinlige katilan çocuklar bir saat süren oyunda bazi sahnelerde oyunculara eslik etti, müzik esliginde doyasiya eglendi.

Tiyatro etkinligine katilarak çocuklarla bulusan Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “Egitim ögretim dönemimin ilk yarisini tamamlayan ilkokul ögrencilerimiz için karne hediyesi mahiyetinde tiyatro gösterimize büyük ilgi gösteren ögrenci ve velilerimize tesekkür ediyorum. Germencik Belediyesi olarak bu gibi kültürel etkinlikleri siklikla yapmaya çalisiyoruz. Çocuklarimizin hem keyifli vakit geçirebilmesi hem de sosyallesmesi adina kültürel aktivitelerin sayisini artiracagiz. Baslayacak olan egitim ögretim döneminin ikinci yarisinda tüm ögretmen, ögrenci ve velilerimize kolayliklar dilerim.” ifadelerini kullandi.

Etkinliklere katilan aileler de hazirlanan tiyatro etkinligi için Baskan Öndes’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA