Dahiliye Servi Yenilendi
Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nin büyük bakim onarim çalismalari tadilati tamamlanan Dahiliye Servisi, yenilenen yüzüyle hizmet vermeye basladi.

Yenilenen servisi ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’e; Rektör Yardimcisi ve Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Serkan Torun, Tip Fakültesi Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayikçi, Hastane Basmüdürü Doç. Dr. Emel Istar Isikli, ögretim üyeleri ve Hastane personeli eslik etti.
Servisi ziyaret eden Rektör Sözbir, düzenlemeler hakkinda bilgi alirken, hasta ve hasta yakinlari ile görüserek geçmis olsun dileklerini iletti. Ziyaret esnasinda hasta ve hasta yakinlari da yapilan düzenlemelerden duyduklari memnuniyeti dile getirerek Düzce Üniversitesi Rektörüne ve emegi geçenlere tesekkür etti.
Daha modern ve konforlu hale getirilen Dahiliye Servisinin hem hastalar hem de saglik personelinin nitelikli saglik hizmeti alabilmesi açisindan son derece önem tasidigini vurgulayan Nedim Sözbir, servisin tüm vatandaslara hayirli olmasi temennisinde bulundu.
