Ordu'da Ulasim Seferberligi Sürüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdügü yol çalismalarina mevsim sartlarina bagli olarak devam ediyor. Çalismalar çerçevesinde Korgan ilçesinde mesai yapan ekipler, Tepealan-Terzili-Beypinar Mahalleleri baglanti yolunu beton ile bulusturuyor.

Ordu'da Ulasim Seferberligi Sürüyor
Ordu Büyüksehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarinda sürdürdügü asfalt seferberligine ek olarak arazi ve iklim sartlarina göre beton yol çalismalarina da agirlik veriyor. Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri bu çerçevede Korgan ilçesi Tepealan-Terzili-Beypinar Mahalleleri baglanti yolunu konfora kavusturuyor.

2,7 kilometrelik güzergaha sahip olan baglanti yolunda, yol genisletmenin ardindan beton yol çalismalarina baslayan ekipler kisa süre içerisinde çalismalari tamamlayarak vatandaslarin hizmetine sunacak.

Yol genisletme çalismalarinin ardindan beton yol ile yollarinin konfora kavustugunu söyleyen mahalle sakinleri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkür etti. Yolun yaklasik 50 adeta kanayan bir yara oldugunu ifade eden vatandaslar, “Kisa süre içerisinde yol genisletme çalismalari yapildi. Yolumuz dar ve bozuktu. Insallah çalismalarinin bitirilmesiyle yolumuz güzel olacak” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA