Muhtar Amcadan Çocuklara Karne Hediyesi

Sanliurfa’da bir mahalle muhtari, karnelerini alan minik ögrencileri hediye vererek ödüllendirdi.

Muhtar Amcadan Çocuklara Karne Hediyesi
Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesine bagli Turgut Özal Mahallesi Muhtari Ridvan Aydin, baslattigi bir kampanya ile karnelerini alan minik ögrencilere hediye dagitti.

Mahalleyi bilgilendiren Muhtar Aydin, karnelerini alan çocuklarin muhtarlik ofisine gelmelerini istedi. Kisa sürede muhtarlik ofisinin önü minik ögrencilerle doldu. Siraya giren ögrenciler içeri girip kalem, oyun hamuru, boyama ve hikaye kitaplarindan olusan hediyelerini aldi. Hediyeleri dagitarak basarilar dileyen Muhtar Ridvan Aydin, ögrencilere tatilde de ders çalismalari tavsiyesinde bulundu. Hediyelerini alan minik ögrenciler büyük bir mutluluk yasadi.

Çocuklara hediye veren Mahalle Muhtari Ridvan Aydin, “ Mahallemdeki çocuklarla birlikte toplandik. Karnelerini almislar. Biz de karne hediyesi olarak onlara hediyelerini verdik. Birlikteyiz, mutluyuz, basarilarinin devamini dileriz” dedi.

Karnelerini alan ögrenciler de büyük bir mutluluk yasadi. Muhtar amcanin kendilerine hediye verdigini söyleyen Ülkünur Geçgel, “ Bu gün karnelerimizi aldik. Muhtar amcamiza çok tesekkür ediyoruz, bize hediyeler verdi” seklinde konustu.

Hediyesini alan Yunus Emre Gezen ise, “Karnelerimizi aldik, muhtar amca da bize karne hediyesi verdi. Ona çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA