Kozan Ülkü Ocaklarinda Görev Degisimi

Kozan Ülkü Ocaklari’nda yaklasik 8 yildir baskanlik görevini yürüten Harun Yilmaz, bayragi Murat Mercan’a devretti.

Kozan Ülkü Ocaklarinda Görev Degisimi
Adana’nin Kozan ilçesinde Ülkü Ocaklari Kozan Ilçe Baskanligi’nda devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Devir teslim töreni öncesinde Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Cem Tutsoy konusmasinda, "Ayrismadan fitneye düsmeden, bir ve beraber kol kola yürüyerek burada bir sonuca varacagiz. Harun baskan yaklasik 8 senedir Kozan Ülkü Ocaklari ilçe baskanligi görevini saniyla, serefiyle alninin akiyla nasil aldiysa birazdan görevini Murat baskan’a devredecek. Yaptigi görevlerden dolayi kendisinden Allah razi olsun. Tabii Ülkü Ocaklari ve Milliyetçi Ülkücü Hareket bu günlere kolay gelmedi. Son dönem hainiyle, FEtÖ’cüsüyle, PKK’lisiyla, örgütçüsüyle herkesle mücadele etmektedir. Bu mücadeleden hiçbir zaman yilmadik, yilmayacagiz. Bizler de ömür biter, görev bitmez. Murat baskanin da Allah yar ve yardimcisi olsun" ifadelerini kullandi.

Cem Tutsoy’un konusmasinin ardindan devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Yaklasik 8 yildir Ülkü Ocaklari Kozan Ilçe Baskani görevinde bulunan Harun Yilmaz, bayragi Murat Mercan’a teslim etti.

Devir teslim töreninin ardindan yeni baskan Murat Mercan yaptigi açiklamada, "Öncelikle görevi devraldigim Harun Yilmaz baskanimiza yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Harun baskanim görevi boyunca Ülkü Ocaklari’nin bayragini en güzel sekilde tasidi. Biz de bu bayragi daha da ileriye tasimak için çalisacagiz” dedi.

Törene Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Cem Tutsoy, MHP Kozan Ilçe Baskani Serif Köseli, Cumhur Ittifaki Kozan Belediye Baskan Adayi Mustafa Atli, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Enes Bekir Erkek ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, çevre il ve ilçelerin ocak baskanlari ve yönetimleri ile çok sayida ülkücü katildi.

Kaynak: İHA