Kars Valisi Polat, Esnafla Bulustu

Kars Valisi/Belediye Baskan Vekili Ziya Polat, esnafi ziyaret etti, vatandaslarla bir araya geldi.

Kars Valisi Polat, Esnafla Bulustu
Göreve basladigi günden itibaren sürekli sahada vatandasla birlikte olan Polat, Kazimpasa Caddesi esnafiyla bir araya geldi. Esnafin sorun ve sikintilarini dinleyen Polat, sorunlarin çözüm noktasinda fikir alis verisinde bulundu. Esnafa hayirli isler temennisinde bulunarak çaylarini içti.

Kars’ta sürekli sahada olan ve kurum ile daire amirlerine de ‘vatandasa dokunun, vatandasla iç içe olmak için saha inin’ önerisinde bulunan Vali Polat, vatandasin sorunlarini araci olmadan direk vatandasin kendisinden dinleyerek çözüyor.

Vali Ziya Polat’in ziyaretlerinden duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar, “Valimize ulasmak çok kolay, zaten bizim valilige gitmemize gerek yok. Valimiz bizleri ziyaret ediyor, bizlerin sorun ve sikintilarini dinliyor. Uzun süreden sonra halkla iç içe olan bir valimiz oldu” diye konustular.

Öte yandan Vali Ziya Polat, kent merkezi, ilçeler ve köylerde de sürekle vatandaslarla bulusuyor. Polat’in esnaf ve vatandas ziyaretlerinin devam edecegi ögrenildi.

Ayrica Polat, Kazimpasa Caddesi’nde esnaf ziyareti sirasinda karsilastigi belediye çalisaniyla da bir süre sohbet ederek, çalismalarinda kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA