IYI Parti'den AK Parti'ye Geçisler Devam Ediyor

AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, Cumhur Ittifaki paydaslariyla birlikte Han ilçesini ziyaret edip, vatandaslarla bulusurken, IYI Parti Han Ilçe Baskanligi’ndan istifa ederek AK Parti’ye katilan Fevzi Akpinar ile il yöneticisi Hakan Orhan Ak’in rozetleri, AK Parti Il Baskani Süleyman Reyhan tarafindan takildi.

IYI Parti'den AK Parti'ye Geçisler Devam Ediyor
AK Parti’nin Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde Seyitgazi ilçesini ziyaret eden Hatipoglu, buradaki programinin ardindan Han ilçesine gelerek, vatandaslarla bir araya geldi. Han ilçesindeki çözümü istenen problemler hakkinda bilgi alan Hatipoglu, gerçeklestirdigi esnaf ziyaretinde vatandaslarin ihtiyaç ve beklentilerini dinledi. Ayrica, IYI Parti Han Ilçe Baskanligi’ndan istifa eden Fevzi Akpinar ile il yöneticisi Hakan Orhan Ak IYI Parti’den istifa ederek, AK Parti’ye katildi.

Akpinar ile Ak’in parti rozetlerini AK Parti Il Baskani Süleyman Reyhan takti.

Nebi Hatipoglu, Han Belediyesi’nin baskan adayinin yakin bir tarihte açiklanacagi bilgisini paylasti.

“IYI Parti’de kimseye kizginligim, küskünlügüm yok”

IYI Parti’den istifa edip Ak Parti’ye katilan Fevzi Akpinar, “Benim IYI Parti’de kimseye kizginligim, küskünlügüm yok. Ben sadece Nebi Beye inandigim güvendigim için, kendisinin Eskisehir’e iyi hizmet verecegini bildigim için ve Han ilçesine daha iyi hizmet alabilmek adina Ak Parti’yi seçtim, burada daha iyi siyaset olacagina inandim. Sunu da belirtiyorum özellikle basta IYI Parti Eskisehir Il Baskani Serdar Ulucan olmak üzere, Emine Edizgil’e ve tüm ilçe baskanlarina, tüm IYI Parti üyelerine saygilarimi, hürmetlerimi sunuyorum, basarilar diliyorum. Haklarimi helal ediyorum, onlarin da helal etmesini istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA