Hatipoglu'na Davullu Zurnali Karsilama

AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, Cumhur Ittifaki paydaslari ile ziyaret ettigi Seyitgazi ilçesinde davul ve zurnanin eslik ettigi coskulu bir kutlamayla karsilandi.

Hatipoglu'na Davullu Zurnali Karsilama
AK Parti’nin Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, yaklasan yerel seçimler öncesinde kentin dört bir yanindaki ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede dün basladigi ilçe ziyaretlerinde Alpu, Mihaliççik ve Beylikova’yi ziyaret eden Hatipoglu, bugünün ilk ziyaretini Seyitgazi ilçesine gerçeklestirdi. Seyitgazi Kapali Spor Salonu’ndaki programa katilmak için alana gelen Nebi Hatipoglu, Seyitgazililerin davul ve zurnali kutlamasiyla karsilandi. Alkislar esliginde karsilanan Hatipoglu, gösterilen ilgiye tesekkür ederek, vatandaslarla sohbet etti.

"Nasil hizmet edilir herkese gösterecegiz"

Kapali spor salonundaki program saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, yapilan konusmalarin ardindan kürsüye çikarak, Seyitgazililere seslendi. Hatipoglu konusmasinda, “Cumhur Ittifaki, Türkiye’nin bekasi ve ilelebet ayakta durmasi için kuruldu. Bizler, sizin desteginizle hem bu ittifaki ileri tasiyacagiz hem de vatandasa nasil hizmet edilir herkese gösterecegiz. Karsimizda tam tersimiz istikamette devam eden, hizmet vermeyen bir anlayis var. Seyitgazi’nin hala imar sorunu var. Biz, Cumhur Ittifaki olarak, tüm sorunlari çözecegiz. Allah yar ve yardimcimiz olsun” dedi.

Programa, AK Parti Eskisehir Il Baskani Süleyman Reyhan, MHP Il Baskani Ismail Candemir, partili ilçe baskanlari ile kadin kollari baskanlari, MHP Seyitgazi Belediye Baskan Adayi Erhan Erden ve çok sayida vatandas katildi.

Nebi Hatipoglu Erden’e basarilar dileyerek, “Insallah seni baskan olarak görecegiz” dedi.

Kaynak: İHA