Gaziosmanpasa'da Baskan Usta Ile Yola Devam

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde yeniden Cumhur Ittifaki Gaziosmanpasa Belediye Baskan Adayi oldu. Aday tanitim programinin ardindan ilçede coskuyla karsilanan Usta, tebrikleri kabul etti.

Gaziosmanpasa'da Baskan Usta Ile Yola Devam
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 31 Mart Pazar günü gerçeklestirilecek olan Mahalli Idareler Seçimleri için Cumhur Ittifaki’nin Istanbul ilçe belediye baskan adaylarini açikladi.

Gaziosmanpasa’da 2014’ten bu yana önemli projelere imza atan Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, yeniden Cumhur Ittifaki’nin Gaziosmanpasa Belediye Baskan Adayi oldu.

AK Parti Istanbul Ilçe Adaylari Tanitim Toplantisi’nin ardindan Gaziosmanpasa’ya dönen Baskan Usta’yi vatandaslar coskuyla karsiladi. AK Parti Gaziosmanpasa Ilçe Baskanligi önünde toplanan çok sayida vatandas, Usta’ya sevgisini ve destegini dile getirdi.

Tebrikleri kabul eden Baskan Usta, adaylik sonrasi yaptigi ilk açiklamada, "10 yildir burada sizlerle birlikte, sizlerin duasi ve destegiyle sehrimize hizmet etmeye çalistik. Bu süreçte Gaziosmanpasa’yi bastan basa yenilemeye ve yapilmamis birçok hizmeti bu sehre kazandirmaya gayret ettik. Gaziosmanpasa algisina baktigimizda, bir türlü hak ettigi yere erisememisti. Bunun, bizim için önemli oldugunu ve mutlak suretle degismesi gerektigini düsündük" dedi.

Usta, bu süreçte yapisal dönüsümle yeni projeleri ilçeye kazandirmanin yani sira kültürde, sanatta, sporda ve egitimde yeni hizmet ve projelere agirlik verdiklerini ifade etti.

Baskan Usta, "Gaziosmanpasa’nin kurulusundan bugüne üçüncü kez belediye baskanligi kimseye nasip olmamis. Onun için bir de bunun farkindayiz, sorumlulugumuzun farkindayiz" diye konustu.

Konusmasinda uzaya gönderilen ilk Türk astronotu Alper Gezeravci’ya atifta bulunan Usta, "Gaziosmanpasa ilçemizde son bir yilda sadece 50 binin üzerinde gencimizi bilimle ve teknoloji ile bulusturduk. Bunlari artirmamiz, devam ettirmemiz gerekiyor. Gaziosmanpasa’da önümüzdeki süreçte kültürün, sanatin, sporun, kadinlar üzerindeki istihdamin ve yasanabilir bir sehir olmanin, dirençli bir sehir olmanin çabasi içinde olacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA