ESTÜ Ortak Dersler Bölümü'nden Ögrenci Konseri

Eskisehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Ortak Dersler Bölümü tarafindan düzenlenen Ögrenci Konseri Yabanci Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

ESTÜ Ortak Dersler Bölümü'nden Ögrenci Konseri
ESTÜ Ortak Dersler Bölümü tarafindan Ögrenci Konseri düzenlendi.

Ortak Dersler Bölümü Ögr. Gör. Amine Aygistova’nin piyano ögrencilerinin sahne aldigi etkinlikte piyano ve viyolonselin birlikte eslik ettigi eserler, dinleyiciler tarafindan büyük begeniyle karsilandi. Konserde, viyolonsel esliginde ESTÜ Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü ögrencisi Doga Bekem Aksu, piyano esliginde ise Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacilik Yönetimi Bölümü ögrencisi Hilal Kaya, Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Mimarlik Bölümü ögrencisi Elif Gümüs, Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarimi Bölümü ögrencisi Merve Maide Yigit ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisligi Bölümü ögrencisi Hatice Nur Güçlü çesitli eserlerle performanslarini sergiledi. Ögrencilere konser sonrasi tesekkür belgeleri ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan tarafindan takdim edildi.

Ortak Dersler Bölümü etkinlikleri çerçevesinde gerçeklestirilen konser, farkli disiplinlerden gelen ögrencileri sanat çatisi altinda toplarken, ESTÜ ögrenci ve çalisanlarina keyifli dakikalar yasatti.
Kaynak: İHA