Edirne'de 24 Saate 4 Mevsim Birlikte Yasandi

Edirne’de son 24 saatte 4 mevsimi bir arada yasayan sehir oldu. Edirneliler, dün sabah saatlerinde soguk hava, ardindan kar yagisi, gece boyunca meydana gelen firtina sonrasinda günesli bir güne uyandi.

Edirne'de 24 Saate 4 Mevsim Birlikte Yasandi
Sabah saatlerinde gece yagan karlarin erimesi beklenirken aniden hem günes hem de kar yagisi görenleri sasirtti. Kent genelinde günlerdir devam eden soguk hava önceki gün yerini kar yagisina birakmisti. Dün aksam saatlerinde kar etkisini artirarak hissettirmis ve kenti beyaza bürümüstü.

Yeni güne günesle baslayan Edirne’de kar yagisi ve ardindan günes hem de bir arada yasadi. Vatandaslardan Ahmet Alagöz “Dün soguk ve yagmur, kar, gece firtina, sabah kalkip bir baktik, günesli hava, nerede ise 4 mevsimi adeta bir arada yasadik" ifadelerini kullandi.

Bülent Bacioglu ise, “Uzun bir aradan sonra ilk defa kar gördük. Aileler ve çocuklar çok sevindi. Edirne’nin 4 mevsim gezilebilecek bir sehir oldugunu bir kez daha gördük. Kis aylarinda kara hasrettik. Dün yagan yagan kar yagisi ziyaretçiler ve fotografçilar açisindan güzel oldu. Edirne’miz sonbahari baska, kisi baska güzel sehirdir” dedi.

Kaynak: İHA