Yildirimli Çocuklar Karne Hediyesi

Yildirim Belediyesi, Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu’nun kapilarini yariyil tatili boyunca tüm ögrencilere ücretsiz olarak açiyor.

Yildirim Belediyesi, ‘Karne Sizden Akvaryum Bileti Bizden’ sloganiyla ara tatil boyunca Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu’nu Yildirimli çocuklarin ücretsiz olarak hizmetine sunuyor. Sömestir tatili boyunca karnelerini getirip tüneli ücretsiz olarak ziyaret etme firsati bulabilecek ögrenciler, kentin ilk ve tek tünel akvaryumunda su canlilarini yakindan tanima imkâni bulacak. Bin metrekare alan üzerine kurulu gölet akvaryumda 5 bin yetiskin 20 bin yavru Koi Baligi bulunuyor.

Yaklasik 25 metre uzunlugunda olan su tünel akvaryumunun giris kismindaki iç akvaryumda timsah baligi, kirmizi kuyruk kedi baligi, vatoz gibi su canlilari da bulunuyor.Yogun bir egitim-ögretim dönemini geride birakan ögrencileri kutlayan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Egitim dönemi boyunca hep yaninda ve destekçisi oldugumuz çocuklarimizi sömestr tatilinde de unutmuyoruz. Tüm çocuklarimizi bir dönemin yorgunlugunu atmalari ve su canlilarini yakindan tanimalari için Cazibe Merkezi Tünel Akvaryuma bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA