Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Askale'de

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ara vermeden sürdürdügü ilçe ziyaretlerinde bugün, cografi konumu nedeniyle tarih boyunca çesitli kavimlere ev sahipligi yapmis, dogu ile batiyi birbirine baglayan önemli geçis noktalarindan biri olan Askale ilçesine ziyaret gerçeklestirdi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Askale'de
Ziyaret kapsaminda ilk olarak Ilçe Kaymakami Emre Oguztürk ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen Vali Mustafa Çiftçi, burada Kaymakam Oguztürk’ten ilçede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Askale Merkez Camii’nde kilinan Cuma namazi çikisi vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Vali Çiftçi onlardan gelen talepleri dinleyerek esnafa hayirli ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ardindan Askale Belediyesine geçen Vali Çiftçi’ye, Belediye Baskani Ahmet Yaptirmis belediyenin faaliyetleri hakkinda bilgi verdi. Ilçe Jandarma Komutanligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügünde de incelemelerde bulunan Vali Çiftçi’ye ziyaretleri esnasinda Il Jandarma Komutani Tuggeneral Metin Düz, Il Emniyet Müdür Vekili Mustafa Izzet Ersoy, Il Müftüsü Rüstem Can, Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz, Il Göç Idaresi Müdürü Hasim Özcan, Il Tarim ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger eslik etti.

Vali Çiftçi, temaslarinin ardindan aksam saatlerinde ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA