Edirne'de Araçlar Didik Didik Arandi

Edirne’de genel asayis ve trafik uygulamasi gerçeklestirildi. Saat 21.00 itibariyla baslayan denetimler de araçlarin tüm nokralari didik didik arandi.

Edirne'de Araçlar Didik Didik Arandi
Edirne Il Emniyet Müdürlügü, özel harekât, trafik ve asayis subesi ekiplerinin saglik yolu üzerinde asayis ve trafik uygulamasi yapti. Edirne merkezden yunus timleri ve çevik kuvvet personelinin destegiyle suç unsurlarinin ele geçirilmesi ve aranan kisilerin yakalanmasi amaciyla düzenlenen genis katilimli uygulamada, pek çok noktada uygulama ve arama gerçeklestirildi.

Edirne merkezde bulunan Saglik yolundaki 4 kavsak ve birçok noktada es zamanli yapilan denetim sirasinda durdurulan araçlar ekipler tarafindan detayli sekilde arandi. Uygulamada sürücü ve yolcularin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da yapildi. Denetimlerde, kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai islem uygulandi.

Edirne’de polisin gerçeklestirdigi asayis ve trafik uygulamasina katilan Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun ekiplerin basinda bulundu. Öte yandan, denetimlerin halkin huzur ve güven ortaminin saglanmasi için sik sik yapilacagini vurguladi
Kaynak: İHA