Çantasini Durakta Unuttu, Çalindigini Düsünen Gözü Yasli Kadin Gerçegi Güvenlik Kamerasini Izleyince Ögrendi

Tokat’ta 65 yasindaki Münise Benli, diyetisyene gittigi sirada çantasini durakta unuttu. Civarda bulunan bir restoranin güvenlik kameralarini inceleyen Benli, çantasini bulan gençlere dua etti.

Çantasini Durakta Unuttu, Çalindigini Düsünen Gözü Yasli Kadin Gerçegi Güvenlik Kamerasini Izleyince Ögrendi
Tokat’in Mahmutpasa Mahallesinde yatalak annesiyle yasayan 65 yasindaki Münise Benli, diyetisyene gitmek için otobüse bindi. Indigi duragin oturagina oturarak raporlarini hazirlayan Benli, çantasini durakta unuttu. 200 metre ilerdeki diyetisyene giden Benli, çantasinin yaninda olmadigini fark edince otobüsten indigi duraga geri geldi. 2 dakika içerisinde çantasinin duraktan alindigini gören Benli, polis ekiplerine haber verdi. Çantasinda bulunan banka ve kredi kartlarini iptal ettiren Benli, nüfus cüzdani için de hükümet konagina gitti. Içerisinde diyetisyene verecegi para ve kira parasi da bulunan çantayi kaybeden Münise teyze, durumu yegenine söyleyerek yardim istedi. Yegeniyle birlikte çantayi unuttugu duraga giderek çevredeki isletmelerin güvenlik kameralarini izleyen Benli, gördükleri karsisinda duygusal anlar yasadi. Kayitta sokakta yürüyen iki tane gencin oturakta bulunan çantayi alarak, duragin arkasinda bulunan bir isletmeye verdigi görüldü.

Cafeye giderek çantasina kavusan Benli, simsiki sarildigi çantasini bulan gençlere dua etti.

Diyetisyene gitmek için evden çiktigini belirten Münise Benli, “Minibüsten indim. Duraktan 200 metre kadar gittim geri geldim. Diyetisyene gidiyordum. Diyetisyene de para verecektim. Duraga oturdugumda diyetisyene verecegim raporlari almisim. Çantami durakta birakmisim. Diyetisyene gidip fark ettim hemen geri döndüm ama çantayi bulamadim. Içerisinde kimligim, kredi kartlarim, maas kartim ve bir miktar da param vardi. Kim bulduysa emniyete getirmelerini rica ediyorum. Dul, gariban bir kadinim. Allah razi olsun. Allah tuttuklarini altin etsin. Yegenimle çantayi aramaya duraga geldim. Kafeye birakmislar” dedi.

Kaynak: İHA