Izmir'de Hafriyat Kamyonunun Devrilme Ani Kamerada

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bir hafriyat kamyonu yük bosalttigi esnada devrildi. Onlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kayit altina alinirken meydana gelen olayda ciddi bir yaralanma olmamasi yüreklere su serpti.

Izmir'de Hafriyat Kamyonunun Devrilme Ani Kamerada


Olay saat 15.00 siralarinda Tahsin Yazici Mahallesi Mizrakli Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kum yüklü hafriyat kamyonu, kasadaki yükü bosalttigi esnada yan devrildi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü vatandaslarin yardimiyla araç içerisinden çikartilarak hastaneye kaldirildi. Sürücünün durumunun iyi oldugu ögrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan kaza ile ilgili tutanak hazirlandi.

Devrilme ani kamerada

Kamyonun devrildigi anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntüde kasadaki yükü bosalttigi esnada kamyonun yan devrildigi yer alirken, vatandaslarin korku dolu bagirislari duyuldu.

O anlari anlatti

Öte yandan kazayi gören çevre esnaflarindan Engin Akkaya, Ben içeride çalistigim esnada kamyonun yanastiginin seslerini duydum. Daha sonra büyük bir gürültüyle yan devrildigini görünce bütün mahalle oraya dogru gittik. Içeride sikisan sürücüye yardim ettik ve çikarttik. Çok sükür saglik durumu iyiydi. Büyük bir korku yasadik. Neyse ki kimseye ciddi bir sey olmadi" dedi.



Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA