Itfaiye Filosu Güçleniyor

Göreve geldigi günden bu yana hizmet belediyeciliginin en güzel örneklerini sergileyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ile Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi itfaiyesine 265 milyon TL yatirim bedeliyle 13 yeni araci daha kazandirildi. Testleri yapilan araçlar çok yakinda Sanliurfa’da hizmete baslayacak.

Itfaiye Filosu Güçleniyor
Zeynel Abidin Beyazgül baskanliginda araç kiralamaya son veren ve kendi öz sermayesiyle araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, 861 yeni is makinasi 192 yeni toplu tasima araci ve son teknoloji trambüslerle ulasimda çigir açan bir sehir oldu.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi itfaiyesine 265 milyon TL yatirim bedeliyle 13 yeni araci daha kazandiran Baskan Beyazgül ile Büyüksehir Belediyesinin araç filosu daha da genisledi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Ahmet Nur Asoglu, Baskan Beyazgül’ün talimatlariyla alinan 13 adet aracin sartnameye uygunlugu ve kontrollerinin yapilmasi için olusturulan komisyonla beraber Izmir’e giderek filoya eklenecek yeni araçlari test etti.

Sanliurfa’nin büyük bir ihtiyacini karsilayacak olan 1 adet tam donanimli vinçli kurtarma itfaiye araci, 6 adet çok kapsamli müdahale itfaiye araci, 3 adet 32 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye araci, 2 adet 42 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye araci, 1 adet 60 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye araci çok yakinda Sanliurfa’da hizmet vermeye baslayacak.
Kaynak: İHA