Anadolu Üniversitesinde 'Mandala Sergisi' Açildi

Anadolu Üniversitesi Yaslilik Çalismalari Uygulama ve Arastirma Birimi’ne bagli olarak faaliyet gösteren 60+ Tazelenme Üniversitesi 4’üncü sinif ögrencileri tarafindan hazirlanan ’Mandala Sergisi’ açildi.

Anadolu Üniversitesinde 'Mandala Sergisi' Açildi
Anadolu Üniversitesi Ögrenci Merkezi Fuaye Alani’nda gerçeklestirilen serginin açilisina Anadolu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Tazelenme Üniversitesi Yaslilik Çalismalari Uygulama ve Arastirma Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Emre Birinci, Mandala dersi egitmeni Fatma Dogruoglu ve çok sayida ögrenci katilim gösterdi.

“Tazelenme Üniversitesi ögrencileri aktif sekilde çalisiyor”

Serginin açilis konusmasini yapan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal sergiye dair, “Sizlerle bugün böyle bir sergide yer aldigim için oldukça mutluyum. Tazelenme Üniversitesi ögrencileri olarak sizlerin aktif çalismalarda yer aliyor olmasi oldukça gurur verici” dedi.



"Bu sergi, ögrencilerimize motivasyon kaynagi oldu”

Tazelenme Üniversitesi Yaslilik Çalismalari Uygulama ve Arastirma Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Emre Birinci, “Tazelenme Üniversitesi 4’üncü sinif ögrencilerimiz güz döneminde 12 hafta boyunca ‘Mandala’ dersi aldilar. Bu sergideki amacimiz ise, 12 hafta boyunca almis olduklari egitimler ile harmanlamis olduklari ürünlerin bir sekilde sergilenmesi. Hem ögrencilerimize moral ve motivasyon saglamak hem de yapmis olduklari çalismalarin diger insanlarla da bulusturulmasi amaciyla bu sergiyi organize ettik” seklinde konustu.



“Özveriyle çalisarak bu güzel ürünleri ortaya koyduk”

Mandala dersi egitmeni Fatma Dogruoglu ise serginin açilisinda su sekilde konustu:

“Sizlere ders verdigim ve bu projede yer aldigim için çok mutluyum. Güz dönemi boyunca ögrencilerimizle birlikte çok güzel çalismalar yaptik. Büyük bir özveriyle çalisarak bu güzel ürünleri ortaya koyduk. Bizler de bu çalismalari sergiyle taçlandirmak istedik. Katilimlari için Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’a tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA