Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 3 Zanli Tutuklandi

Yalova’da polis tarafindan gerçeklestirilen uyusturucu operasyonlarinda gözaltina alinan 4 süpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 3 Zanli Tutuklandi
Alinan bilgiye göre, Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Narkotim ekipleri tarafindan sokak saticilarina yönelik gerçeklestirilen operasyonda, C.S., Y.Ö. ve Ö.B. gözaltina alindi. Süphelilerin ikametlerinde narkotik maddeler arama köpegi Gölge esliginde yapilan aramalarda 58 gram metamfetamin, 8.14 gram sentetik kannabinoid, 0.94 gram esrar ve 6 adet sentetik ecza grubu hap ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan Ö.B. adli kontrolle serbest birakilirken C.S. ve Y.Ö. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan polisin diger bir çalismasinda ise kentte sokak düzeyinde uyusturucu madde ticareti yapacagi tespit edilen A.C.’nin ikametine yönelik operasyon düzenlendi.

Narkotim ekipleri tarafindan gerçeklestirilen ve narkotik maddeler arama köpegi Zeytin’nin de eslik ettigi aramada, 77 adet captagon hap, 2.95 gram esrar, 1.83 gram metamfetamin ve 2 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotim ekipleri ayrica 8 süpheli hakkinda da “Kullanmak için Uyusturucu Madde Bulundurmak” suçlarindan islemler gerçeklestirdi. Süphelilerin üst aramalarinda, 12 adet sentetik ecza grubu hap, 8.58 gram sentetik kannabinoid, 3.34 gram esrar ve 2.10 gram metamfetamin ele geçirildi.
Kaynak: İHA