Pamukkale Teknokentten Polonya Pazarina Yönelik Önemli Isbirligi

Denizli Pamukkale Teknokent ile Atlas Uluslararasi Hukuk Bürosu arasinda imzalanan protokol ile Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren firmalarin Polonya pazarina yönelik is birligi firsatlari, stratejik ortakliklar ve teknolojiler gelistirmek, bilgi aktarimi gibi konularda öncelik saglanacak.

Pamukkale Teknokentten Polonya Pazarina Yönelik Önemli Isbirligi


Pamukkale Teknokent’te düzenlenen imza töreninde protokolü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Atlas Uluslararasi Hukuk Bürosu Kurucu Yöneticisi Aaron Cinardal arasinda imzalandi.

Protokol iliskin düsüncelerini aktaran Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan sunlari kaydetti: “Pamukkale Teknokent’in uluslararasi is birligi sayisini arttirmayi ve firmalarin yurtdisinda ofislerinin olmasini istediklerini belirtirken, bu kapsamda Teknokent Yönetimi olarak ikinci anlasmayi yapmanin memnuniyeti içindeyiz. Pamukkale Teknokent bünyesinde yapilan çalismalarin uluslararasi pazarda yer almasini bizim için oldukça önemlidir.” dedi.

Bu tür projelerin dünya pazarinda ne durumda oldugunun belirlenmesi, bilgi ve teknoloji aktarimi ile projelerin gelistirilmesinin geregine de vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, protokolün tüm taraflar adina hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.

Imzalanan protokol ile Pamukkale Teknokent uluslararasi is birliklerine Ingiltere’nin ardindan Polonya da eklenmis oldu.
Kaynak: İHA