(Özel) Profesyonel Kayakçi Ve Köpegin Çarpismasi Kameraya Böyle Yansidi

Kis turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludag’da kayak yapan profesyonel bir kayakçi, kayak pistinde yürüyen köpege çarpti. Genç kayakçi yürümekte zorluk çeken köpekten ve sahibinden özür diledi.

(Özel) Profesyonel Kayakçi Ve Köpegin Çarpismasi Kameraya Böyle Yansidi
Kis turizminin göz bebegi olarak bilinen Uludag’da kayak yapan profesyonel bir kayakçi sivil bir sekilde pistlerde dolasan bir aileye ve köpege çarpti. Çarpmanin etkisi ile dengesini kaybeden genç kayakçi düserek ayagini yaralarken köpegin ise ayagini ezdi. Bunun üzerine köpegin sahibi köpegin yürümekte zorluk çektigini ve bunun için endiselendigini söyledi.

Genç kayakçi hem aileden hem de köpekten özür diledi. Daha sonra hastaneye gitmek için kayak pistinden ayrilan genç kayakçi pistlerde baska bir köpege rastlayinca, “ pistlere çikma benim gibi bir kayakçi seni ezebilir, pistler çok tehlikeli” dedi.

Hastanedeki kontrolün ardindan genç kayakçinin ayaginin burkuldugunu ama herhangi bir saglik probleminin olmadigi ögrenildi.

Kayak pistinde aile ve köpege çarpan profesyonel kayakçi Cengiz Özis, "Ben kayarken bir aile pistin ortasinda köpekle geziyorlardi. Profesyonel olmama ragmen çok ugrastim çarpmamak için ama yine de çarptim. Köpegin saglik problemi yok, benim de ayagim burkuldu. Buraya gelen tatilcilerin sivil olarak piste çikmasini dogru bulmuyoruz, profesyonel olmama ragmen ben çarptim, zarar görebilirdi. Çarptigim için köpek ve aileden de özür diledim" dedi.

Kaynak: İHA