Gökhan Müftüoglu, Yalova'da Ögrencilerin Sorularini Yanitladi

Yalova Belediyesi, Yürüyen Kösk Kültür Sanat Sezonu çerçevesinde Yüksekögrenim Kurumlari Sinavi’na (YKS) girecek ögrencilerin motivasyonunu arttirmak amaciyla Egitimci-Yazar Gökhan Müftüoglu söylesi gerçeklestirdi.

Gökhan Müftüoglu, Yalova'da Ögrencilerin Sorularini Yanitladi
‘YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu’ adli söyleside Müftüoglu, ögrencilerle bir araya geldi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda gerçeklesen söylesiye, 11 ve 12.sinif ögrencilerin katilimi yogundu. 5 adimda ögrencilerin hafizalarinda etkili söylesi birakan Müftüoglu, ‘YKS Soru Çözme Teknikleri’, ‘Verimli Ders Çalisma Yöntemleri, ‘TYT, AYT Konu Çalismalari’ ve ‘Dogru Yardimci Kaynak Kullanma’ konu basliklarinda bilgiler aktardi.

“Basarmaktan Vazgeçmeyin”

Karsilikli soru cevap olarak gerçeklesen söyleside ögrenciler merak ettiklerini Gökhan Müftüoglu’na iletti. .Bir seyin akisini degistiremiyorsaniz, bakisini degistirebilirsiniz diyen Müftüoglu, “Sinava az bir zaman kala bugün bizleri sizlerle bulusturan Yalova Belediyesi’ne tesekkür ediyoruz. 15 tatil arasina girmeden bulusmamiz gerçekten çok anlamli. 15 tatilde çalismalarimizi daha da arttirmaliyiz. Siz kendi gündeminizi belirlemezseniz, baskalarinin gündemine hapsolursunuz. Basarmaktan asla vazgeçmeyin. Hiçbir sey için geç kalinmis degil. Birçok ögrencimin örneklerini sizlere elimden geldiginde aktarmaya çalistim. Kendinizi biraz sikarsaniz eminim ki çok farkli noktalara ulasacaksiniz” diye konustu.

“Yalova Egitim Seviyesi Üst Seviyede Bir Sehir”

Program sonunda Yalova Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Sariduman, Müftüoglu’nun isminin yazili oldugu Yalova Kagidi’ni hediye etti. Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’un baska bir programda oldugundan dolayi katilamadigini ifade eden Sariduman, “Çok güzel bir kitle var karsimizda. Baskanimiz Mustafa Tutuk’un selamlarini getirdim sizlere. Kendisi baska bir programa katilmak zorunda oldugu için burada bulunamadi. Gökhan hocamiza çok tesekkür ediyoruz. Geçen sene bu programi yaptigimizda çok olumlu dönüsler almistik. Bu sene de sinava girecek kardeslerimizi bundan mahrum birakamazdik. Sizi davet ettik, bizi kirmadiniz geldiniz. Yalova egitim seviyesi gerçekten üst seviyede bir sehir. Bu senenin Türkiye birincisi dereceye girecek olan ögrencilerimiz belki bugün bu salonda aramizdalar. Biz de Yalova Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya haziriz. Insallah Yalova’nin basarisi, Yalova’nin güzelligi daim olsun. Yalova sizlerle güzel” dedi.

Baskan Yardimcisi Sariduman’in hediyesi için tesekkür eden Müftüoglu, geçen yilda Ibrahim Müteferrika Kagit Müzesi’nde böyle bir aniya sahip oldugunu bu hediyeyi de diger hatiralarinin arasinda yer alacagini belirtti.

Kaynak: İHA