Ankara'da Balikesirliler Dernegi'nden Geleneksel Kahvaltili Bulusma

Baskentte Balikesirlileri temsil eden tek resmi sivil toplum kurulusu olarak bilinen Ankara Balikesirliler Dernegi üyeleri, her yil Ocak ayi içerisinde düzenledikleri geleneksel kahvalti ile bir kez daha bir araya geldi.

Ankara'da Balikesirliler Dernegi'nden Geleneksel Kahvaltili Bulusma
Ankara’da, Jandarma Sosyal Tesislerinde gerçeklesen kahvaltili bulusmada; CHP Balikesir Milletvekili Serkan Sari ile Balikesir Büyüksehir Belediye Baskan adayi Ahmet Akin’in yani sira çok sayida dernek üyesi hazir bulundu.

Balikesir’in meshur hösmerimlerinin de takdim edildigi kahvaltiya Ankara’da ki üniversitelerde ögrenim gören ögrenciler de konuk olarak katildi.

2024 yilinin ilk etkinliginde konusan Ankara Balikesirliler Dernegi Baskani Servet Camgöz, Pençe-Kilit harekâtinda sehit olan Mehmetçiklere rahmet, yaralilara da acil sifalar diledi.

Her yil geleneksel olarak düzenledikleri yeni yil kahvaltilariyla, baskentteki hemseriler arasi dayanis ve kaynasmayi saglamaya çalistiklarini vurgulayan Baskan Camgöz, “Ankara’da Balikesirlilerin adini duyuran tek dernek olarak, bu yil da 30 ögrenciye burs vermeyi sürdürüyoruz. Bunun disinda da Balikesir’imizi, Ankara’da en iyi sekilde temsil eden çalismalara imzamizi atmanin gururunu yasiyoruz. Bu çalismalarimi artarak devam edecektir” ifadelerini kullanarak, katilimcilara tesekkür etti.

Sari ve Akin memnun

CHP’li Serkan Sari ve Ahmet Akin da, Balikesir’in baskentteki adeta gözü kulagi olan dernegin kendileri için de büyük bir gurur kaynagi oldugunu ve Baskentteki hemserileriyle birlikte sik sik bir arada olmaktan duyduklari memnuniyeti ifade ettiler.
Kaynak: İHA