Mentese Belediyesi Ekipleri Seferber Oldu

Mentese Belediyesi ilçede iki gündür etkili olan kuvvetli yagislara karsi seferber oldu. Belediye ekipleri asiri yagislar nedeniyle ilçede yasanan olumsuzluklara karsi tüm imkânlarini seferber ederek, gerekli müdahalelerde bulundu.

Mentese Belediyesi Ekipleri Seferber Oldu


Gece gündüz sahada olan ekipler, özellikle Yeniköy (Cedit), Kötekli, Dügerek, Yerkesik, Gülagzi, Yenice, Karabaglar Yaylasi Tozlu Mevkii ve Yücelen Hastanesi önü basta olmak üzere asiri yagislardan etkilenen bölgelerde tikanan logar ve büzleri açti, su baskinlari ve yagmur suyunun çekilmesiyle olusan çamurlari temizledi.

Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, son 24 saattir etkili olan siddetli yagislara karsi tüm imkânlarin seferber edildigini belirterek, “2 gün devam eden asiri yagislar ilçemizde zaman zaman bazi olumsuzluklara neden oldu. Meteoroloji tarafindan da turuncu listeye alinan ilçemizde kuvvetli ve saganak yagislar yasadik. Asiri yagislar nedeniyle meydana gelen olumsuzluklara karsi Büyüksehir Belediyesi MUSKI ekipleri ile sahada ortak çalistik. Metrekareye 57,6 kg yagisin düstügü ilçemizde özellikle Yeniköy (Cedit), Kötekli, Dügerek, Yerkesik, Gülagzi, Yenice, Karabaglar Yaylasi Tozlu Mevkii ve Yücelen Hastanesi önü siddetli yagislar nedeniyle olumsuz etkilendi. Ekiplerimiz bu bölgelere aninda müdahalede bulundu. Ayrica ilçemiz genelinde meydana gelen su baskinlari, yagmur suyunun çekilmesiyle olusan çamur, asiri yagislar nedeniyle tikanan logar ve su hatlari ile büzlere belediyemiz ekipleri tarafindan müdahale edilerek herhangi bir olumsuzlugun yasanmasinin önüne geçildi. Vatandaslarimizi siddetli yagislarda dikkatli olmalarini ve herhangi bir olumsuzluk yasamalari halinde belediyemizle iletisime geçmelerini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA