Halk Bulusmalarinda Adres Gürgenpinari Mahallesi Oldu

Bartin Belediye Baskani Hüseyin Fahri Firincioglu, Halk Bulusmalari programi çerçevesinde Gürgenpinari Mahallesi’ni ziyaret etti. Yogun ilgi gören Baskan Firincioglu, vatandaslarin dertlerini dinledi.

Halk Bulusmalarinda Adres Gürgenpinari Mahallesi Oldu
Halk Bulusmalari ile mahalle mahalle gezen Baskan Firincioglu’nun yeni adresi Gürgenpinari Mahallesi oldu. Mahalleli ile kucaklasan Baskan Firincioglu, vatandaslarin öneri, talep ve sikayetlerini dinleyerek, sorunlarin çözülmesi amaciyla ilgili daire müdürlerine aktardi. Sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Baskan Firincioglu, misavirperverlik nedeniyle de mahalleliye tesekkür etti.

Yapilan ve devam eden hizmetleri de anlatan Firincioglu; “Belediye olarak her zaman vatandasimizin yaninda olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Bizlere iletilen talep, sikâyet ve önerileri dinleyerek her zaman çözümü için ne gerekiyorsa yaptik. Bu kapsamda halk buluslarimizda da öneri veya taleplerini dinleyerek ilgili daire müdürlerimiz aninda iletiyoruz. Son olarak Gürgenpinari Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimize misafirperverlikleri için çok tesekkür ediyor, saygilar sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA