Altinova'da Kasaplara Denetim

Yalova Altinova Belediyesi Zabita Amirligi Ekipleri, ilçedeki kasap ve marketlerin et ve tavuk reyonlarini denetledi.

Altinova'da Kasaplara Denetim
Kasap ve marketlerin et ve tavuk reyonlarini denetleyen zabita ekipleri, titiz bir çalisma gerçeklestirdi.

Yalova Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, ilçedeki kasap ve marketler denetimlerini araliksiz sürdürüyor. Kasap ve marketlerin et ile tavuk reyonlarini denetleyen zabita ekipleri, titiz bir çalisma gerçeklestirdi.

Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, vatandaslarin, saglikli ve kurallara uygun gida maddeleri tüketebilmesi için temizlik, ruhsat, hijyen kurallarina uygunluk ve ürün gramaji yönünden incelemede bulundu. Altinova Belediyesi Zabita Amiri Ilker Gülbahar, denetimlerin düzenli araliklarda devam edecegini söyledi.



Vatandasin sagliginin her seyden önemli oldugunu dile getiren Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Halk sagliginin korunmasi ve gida güvenligi konusunda denetimlerimizi sürdürecegiz. Kurallara uyan ve halkin sagligina önem veren esnafimiza da tesekkür etmek istiyorum" dedi.

Bu tür denetimlerin hem kendileri açisindan hem de vatandasin sagligi açisindan olumlu bulduklarini dile getiren esnaf ise, “Altinova Belediyemizin yapmis oldugu uygulamalari yerinde ve olumlu buluyoruz. Bu tür uygulamalarin yapilmasini hem biz isletmeciler hem de tüketiciler için daha faydali olacagina inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA