Vali Polat, Dogruyol Köyünde

Kars Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ziya Polat’in köy ve okul ziyaretleri devam ediyor.

Vali Polat, Dogruyol Köyünde
Vali Polat, köy ziyaretleri çerçevesinde Arpaçay’a bagli Dogruyol köyünü ziyaret ederek, Sehit Astsubay Tuncay Günes Ilkokulu ve Ortaokulu’nda ögrencilerle bir araya geldi.

Derslere girerek ögrencilerle yakindan ilgilenerek derslerine eslik eden Vali Polat, ögrencilerden bolca kitap okumalarini ve normal müfredat derslerinin yaninda kisisel gelisimlerine katkida bulunacak sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler yapmalarini istedi.

Kars Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ziya Polat, Astsubay Tuncay Günes Ilkokulu ve Ortaokulu’nda görev yapan ögretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti ve sorun ve taleplerini dinledi. Vali Polat, ögretmenlerden müfredatin disinda çocuklarin sosyal ve kültürel gelisimine katkida bulunacak çalismalar yapmalarini istedi.

Dogruyol köyü sakinleriyle de bir araya gelen Vali Polat, bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Polat, daha sonra Dogruyol Jandarma Karakol Komutanligi’ni geçti. Vali Polat, halkin huzur ve güvenligi için görev yapan personele görevlerinde kolayliklar ve basarilar diledi.

Kars Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ziya Polat’in Dogruyol köyü ziyaretine Arpaçay Kaymakami Muhammed Burak Akköz de eslik etti.
Kaynak: İHA