Hem Para Istedi Hem Biçaklayip Kaçti
Sakarya’dan ailesiyle birlikte Adana’ya gezmeye gelen bir kisi, kendisinden para isteyen sahis tarafindan biçaklandi. Süpheli kaçarken, sahis hastanede tedavi altina alindi.

U.M., ailesiyle birlikte tatli seçecegi sirada kimligi belirlenemeyen bir kisi yanlarina geldi. Tatli almak için 10 TL’sinin eksik oldugunu ifade eden kimligi belirlenemeyen kisi U.M.’den para istedi. U.M., süpheliye parayi verdi.
Aralarinda geçen diyalogda U.M.’ye “Nerelisin” diye soru yönelten süpheli akabinde parayi geri verip yumruk atti. Daha sonra ikili arasinda yasanan arbedede kimligi belirlenemeyen süpheli U.M’yi gögsünden biçaklayarak olay yerinden kaçti.
Hastaneye kaldirilan U.M. tedavi edildikten sonra taburcu oldu.
“Nerelisin dedi parayi verip saldirdi”
Olay anini anlatan U.M., ”Sakarya’dan buraya ailem ile gezmeye geldik. Arkadaslarimizla, dostlarimiz ve çocuklarimizla alisveris yaptik. Tatli yemeye niyetlendik, tezgahtan tatliyi seçerken arkadas yan taraftan geldi. Bana ’10 liram var, 10 lira verin bende bir tatli alayim’ dedi.
Bende tabi kardesim diyerek parayi verdim. Parayi aldiktan sonra nereli oldugumu sordu Sakaryaliyim kardesim cevabini verdim. Abi sen parayi al dedi geri verdi, sonrada vurmaya kalkti. Daha sonra aramizda bir tartisma yasandi biçak çekti, beni gögsümden yaraladi. Ardindan ise kaçti” dedi.
