Akyurt Belediyesi Kisa Hazir

Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, vatandaslarin kis aylarini rahat geçirmeleri ve olumsuz hava sartlarina karsi gerekli tedbirleri aldiklarini belirtti.

Akyurt Belediyesi Kisa Hazir
Akyurt Belediyesi zorlu kis sartlarina karsi güçlendirdigi ekip ve araç filosu ile hazir hale geldi. Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, “Ekiplerimiz, kar yagisi ve olusabilecek buzlanma için tüm hazirliklarini tamamladi. Yapilan planlamalar dogrultusunda 7/24 esasina göre çalisacak olan ekiplerimiz, Akyurt’umuzda hayatin olumsuz yönde etkilenmemesi için görevlerinin basinda olacaklar" dedi.

Akyurt Belediyesinin geçtigimiz kis mevsiminde karla mücadelede gösterdigi özverili ve basarili çalismalar vatandaslar tarafindan takdirle karsilanmisti. Bu yil da kisin olumsuzluk yasanmamasi, vatandaslarin günlük yasaminin aksamamasi ve ulasimda aksaklik olusmamasi için hazirliklarini tamamlayan Akyurt Belediyesi, vatandaslarin da araçlarina kislik bakim yaptirmasi, yogun kis sartlarinda toplu tasima araçlarinin kullanilmasi gibi gerekli tedbirleri almasi hususunda uyarida bulundu.
Kaynak: İHA