Acente Temsilcileri Gölcük'e Hayran Kaldi

Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, ilçenin turizm potansiyelini gelistirmek amaciyla 7 farkli ülkeden 110 turizm acentesine Yazlik Ilica tesislerini tanitti. Ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarini gezen acente temsilcileri Gölcük’e hayran kaldi.

Acente Temsilcileri Gölcük'e Hayran Kaldi
Kocaeli Valiligi ile Kültür ve Turizm Il Müdürlügü öncülügünde düzenlenen 2. Kocaeli Turizm Sektör Bulusmasi kapsaminda turizm acenteleri Gölcük’e misafir oldu. Il Kültür Turizm Müdürü Fatih Tasdelen ile birlikte Gölcük’e gelen 7 farkli ülkeden 110 turizm acentesi, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kafileyi karsilayan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, turizm acentelerine Gölcük Belediyesi Yazlik Ilicayi tanitti. Baskan Sezer, acente yetkililerine Türkçe ve Ingilizce olarak hazirlanan Gölcük Turizm Rehberlerini takdim etti.

Programa katilan acente temsilcileri gün içinde ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarini gezdiler. 2. Kocaeli Turizm Sektör Bulusmasi kapsaminda Kocaeli’nin birçok noktasini ziyaret eden acenteler, Gölcük’ün tarihi dokusu ile turizm potansiyeline hayran kaldi. Yazlik Ilica tesislerini de inceleyen heyet, kendilerini misafir eden Baskan Sezer’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA