Sanliurfa'da Gazeteciler Unutulmadi

Karaköprü Belediyesi, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü çerçevesinde Sanliurfa’da görev yapan gazetecileri, sinema ve basin müzesinde bulusturdu.

Sanliurfa'da Gazeteciler Unutulmadi
Karaköprü Belediyesi, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününde vatandasi bilgilendirmek için çaba gösteren basin emekçilerini onurlandirmak için bir kutlama etkinligi gerçeklestirdi. Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin düzenledigi programla kentte görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplari bir araya geldi.

Karaköprü Belediyesinin bir ilk olarak Sanliurfa’ya kazandirdigi Sinema ve Basin Müzesinde düzenlenen etkinlikte kokteyl ve mini konser gerçeklestirilirken, programa ev sahibi Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin yani sira AK Parti Sanliurfa Il Baskani Ali Ihsan Delioglu, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Sanliurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbas, Basin Ilan Kurumu Sanliurfa Sube Müdürü Riza Kara, Sanliurfa’daki basin cemiyet ve dernek baskanlari ile sehirde görev yapan yerel ve ulusal basin mensuplari katildi.

Programda açilis konusmasi gerçeklestiren Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli tüm basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününü kutlayarak konusmasina baslarken, gazeteciligin toplumu haberdar etme göreviyle çok degerli oldugunu ifade etti.

Baydilli konusmasinda, “Sanliurfa Peygamberler Sehri. Sanliurfa’yi güzellikleriyle, degerleriyle ön plana çikaralim ve anlatalim. Bu duygu ve düsüncelerle tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum ve programimiza katiliminizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum” dedi.

Programda birer konusma yapan gazeteciler ise etkinligi düzenleyen Karaköprü Belediyesine tesekkür etti.

Programin ardindan Sanliurfa Gazeteciler Birligi Baskani Veysel Polat basin müzesini sehre kazandirdigi ve gazetecilere verdigi önem için Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’ye plaket takdim etti. Program çekilen hatira fotograflari sonrasi son buldu.
Kaynak: İHA