Mardin'de Taziye Evlerinin Ihtiyaçlari Gideriliyor

Mardin Büyüksehir Belediyesi, sehir genelinde sosyal yasam evlerinin sedir, sehpa ve boyama ihtiyaçlarini karsilamaya devam ediyor.

Mardin'de Taziye Evlerinin Ihtiyaçlari Gideriliyor
Büyüksehir Belediyesi, Mardin genelinde vatandasin ve mahallelerin ihtiyaçlarina göre proje gelistirmeye, çalismalari bu dogrultuda sürdürmeye devam ediyor. Bölge ve Mardin’in önemli bir manevi degeri olan taziye evlerinin ihtiyaçlarini gidermek ve bakimlarini yapmak için baslatilan çalismalar hiz kesmeden devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Baskanligi ve Fen Isleri Daire Baskanligi, son olarak merkez Artuklu ilçesi Hamzabey Mahallesinde bulunan taziye evinin sedir, minder, sirtlik, orta sehpa, imam masasi ve talep üzerine ses sistemi ihtiyacini giderirken bakim ve boya çalismalarini yaparak mahalle sakinlerine teslim etti.

Sosyal yasam evlerindeki taziyelerde vatandaslarin rahat edebilmeleri, temiz ve hijyenik bir ortamda taziyelerini geçirmeleri için kültürel dokuya uygun yapilan 2 bin 400 sedir, 2 bin 400 sehpa ve 60 imam masasi dagitimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA