Baskan Kaya, Koca Çinarlari Unutmadi

Incirliova’nin Yazidere Mahallesi’nde bulunan Özel Bakim Evi’ni ziyaret eden Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, burada kalan yasli ve engelli vatandaslarla sohbet ederek onlara moral verdi ve hayir dualarini aldi.

Baskan Kaya, Koca Çinarlari Unutmadi
Baskan Kaya yogun geçen belediye çalismalari ve ziyaretçi kabullerine ragmen Incirliovalilarin aci ve mutlu günlerinde yanlarinda olmaya devam etti. Son olarak Yazidere Mahallesinde yer alan bakim evini ziyaret eden Baskan Kaya, burada yasayan yasli, engelli ve hasta vatandaslarin odalarini tek tek dolasarak onlarla sohbet etti. Bakim evinde bulunan 40’a yakin vatandasin hal hatirlarini soran Baskan Kaya görüs, öneri ve taleplerini dinledi. Bakim evi sakinlerine belediye olarak her zaman yanlarinda olduklarini aktaran Baskan Kaya, onlarin rahati ve huzuru için gece gündüz emirlerine amade olduklarini ifade etti.

Bakim evi sakinleri ziyaretten çok memnun kaldiklarini belirterek Baskan Kaya’ya kendilerine gösterdikleri vefa ve destek için tesekkür ettiler. Baskan Kaya’ya ziyarette Baskan Yardimcisi Hasan Günes ve Bakim Evi Sorumlusu Evren Aslan eslik etti.

Ziyarete iliskin açiklama yapan Baskan Kaya, “Bakim evlerinde yasayan büyüklerimizi bu toplumun en önemli parçalarindan bir parça olarak görüyoruz. Hem onlarin bilgi birikim ve hayat tecrübelerinden faydalanmak adina hem de hasta olan büyüklerimizin moralini yükseltmek için Yazidere Mahallemizde bulunan bakim evine bir ziyaret gerçeklestirdik. Hepsi burada çok güzel sartlarda ve genis imkânlara sahip bir sekilde bakiliyorlar. Bizlerde hayatlarinin her aninda onlarin yaninda oluyor ve taleplerini yerine getiriyoruz. Onlar; hatiralari ve deneyimleriyle bize miras kalan en kiymetli hazinelerimiz, ulu çinarlarimiz. Degerli büyüklerimize, Rabbimden saglikli, huzur dolu bir ömür diliyorum. Onlarin her zaman yanlarinda ve destekçileriyiz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA