Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Erciyes'te Otellerimizin Sayisi Da Artiyor'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cingi ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’nde bulunan otelleri ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç, “Tesislerimizin sayisi arttigi gibi otellerimizin sayisi da artiyor” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Erciyes'te Otellerimizin Sayisi Da Artiyor'
Erciyes’te yaptigi ziyarette Büyükkiliç’a AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cingi, Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Elcuman da eslik etti. Baskan Büyükkiliç, yabanci turistlerle ve otel personelleri ile görüsürken, yabanci turistler de Erciyes Kayak Merkezi’ni çok begendiklerini söyledi.



“Tesislerimizin sayisi arttigi gibi otellerimizin sayisi da artiyor”

Isletme ziyaretinin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Erciyes Kayak Merkezi’mizdeyiz. Sezon açildi, çok sükür civil civil, piril piril. Yilbasina denk gelmesiyle de insanlarda adeta hem cosku hem ilgi söz konusu. Keyifli bir ortam. Tesislerimizin sayisi arttigi gibi otellerimizin sayisi da artiyor” dedi.

“Sicak suyumuzu da bulduk”

Erciyes Kayak Merkezi’ni 4 mevsim sporun merkezi yapmak için gayret ettiklerini ifade eden Büyükkiliç, sözlerini söyle sürdürdü:

“Suan itibariyle iyi bir noktadayiz. 4 mevsime yayma yönünde de çalismalarimizi sürdürüyoruz. Isletmecilerimiz de bu anlayis içerisinde bize destek olacaklar. Yazin da bu otellerin açik olacagini, adeta sporun ve sporcunun merkezi bir kamp merkezi anlayisi içerisinde Yüksek Irtifa Merkezimizin hayata geçtigini kamuoyumuzla paylastik. Bir baska müjdeyle de vatandaslarimizi bulusturuyoruz. Yine 4 mevsime yayacak sekilde termal kaplica mantigi içerisinde sicak suyumuzu da bulduk. O alanda da çalismalarimizi otellerimize ulastirma baglaminda hizla devam ettiriyoruz. Insallah Sayin Bakanimiz Mehmet Özhaseki’nin baslatmis oldugu ve uluslararasi standarttaki bu kayak merkezimizin herkes tarafindan 4 mevsime yayilan ve kabul gören anlayis içerisinde hizmet vermeye devam etmesini saglama yönünde el birligi ile çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu arada da mecliste sesimiz olan degerli milletvekilimize, burada yillarca emegini veren ve Erciyes Kayak Merkezi’nin hem ulusal hem uluslararasi bazda taninmasina katki saglayan Murat Bey’e de ayrica tesekkür ediyoruz.”

“Yatirimlar ilerledikçe Erciyes dünya çapinda bir kayak merkezi olacak”

Baskan Büyükkiliç’a da Erciyes’e katkilarindan dolayi tesekkür eden Cingi, “Erciyes’te Sayin Özhaseki Bakanimizin 2005 yilindan itibaren baslatmis oldugu master plan asama asama sehrimize çok önemli meyveler verdi. Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiza da tesekkür ediyoruz. Kendilerinin makro iradesi ve Erciyes’te ne varsa sonuna kadar destek olmasi da dagimizin bu günlere gelmesinde önemli bir etken oldu. Biz de kendilerine sükranlarimiza sunuyoruz. Erciyes’e yapmis oldugu katkilardan, yatirimlardan ve buradaki projelere verdigi destekten dolayi. Yatirimlar ilerledikçe Erciyes dünya çapinda bir kayak merkezi olacak. Erciyes A.S.’deki yeni yönetimdeki arkadaslarimizin katkilarindan dolayi da sükranlarimizi sunuyoruz. Bütün vatandaslarimizi Erciyes Dagi’miza sahip olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA