Vali Eldivan Il Genel Meclisi Eylül Ayi Toplantisina Katildi

Vali Mustafa Eldivan, Bayburt Il Genel Meclisi’nin Eylül Ayi Olagan toplantisina katildi.

Vali Eldivan Il Genel Meclisi Eylül Ayi Toplantisina Katildi
Bayburt Valiligi Toplanti Salonu’nda düzenlenen Eylül Ayi Olagan Meclis Toplantisi’na il genel meclis üyeleri ve özel idare ilgilileri de katilim sagladi. Toplanti açilisinda meclis üyelerini selamlayan Vali Eldivan, toplantinin hayirlara vesile olmasini temenni etti.

Vali Eldivan 2023 yili ve öncesinde sunduklari hizmetler dolayisiyla Il Genel Meclisi’ne tesekkür ederek, “Özel idaremiz sehrimizin her noktasinda hizmet parolasiyla dur durak bilmeden çalisiyor, tüm köylerimizin alt yapi ve üst yapisi tamamlandi. Sehrimizi ekonomik anlamda ayagi kaldirmak için turizmde etkili bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz bu baglamda sehrimizde yapilacak turizm etkinlikleri ile nüfusumuza pozitif katki saglayacagiz. El birligiyle bu hizmetleri yapmaya gayret edecegiz, Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.” diye konustu.

Sözlerine Il Genel Meclis Üyeleri’ne tesekkür ederek son veren Vali Eldivan toplantinin basarili hizmetlere vesile olmasini temenni etti.

Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci ise Vali Eldivan’i agirlamaktan onur ve mutluluk duyduklarini kaydederek meclis çalismalarina iliskin beklenti ve önerilerini kaydetti.

Toplantiya Il Genel Meclis Üyeleri, Il Özel Idare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyigit, Genel Sekreter Yardimcilari ile diger ilgililer katildi.

Kaynak: İHA