Teknosa'dan Yeni Yarisma Serisi

Teknoloji perakendeciliginin ve e-ticaretin önde gelen markalarindan Teknosa, farkli sehirlerdeki magazalarinda 4 ay boyunca oyun tutkunlarinin ‘Buz Çagi’ deneyimine ev sahipligi yapacak. 9 Eylül’de baslayacak yarismada katilimcilar, performansa ve hiza dayali oyunlarla hem kendilerini deneyecek hem de eglence ve rekabet dolu anlar yasayacak.

Teknosa'dan Yeni Yarisma Serisi


Teknoloji sektörünün önde gelen markalarindan Teknosa, Intel Türkiye, Lenovo Türkiye ve Microsoft is birligiyle farkli sehirlerdeki magazalarinda 4 ay boyunca oyun tutkunlarinin ‘Buz Çagi’ deneyimine ev sahipligi yapacak. Oyun bilgisayarlarinin güçlü sogutma performansina atifla ‘Oyunda Buz Çagi Basliyor’ mottosu etrafinda Happy People Project imzali bir kampanyaya imza atan 4 sirket, simdi de oyun severleri 4 ay sürecek bir yarisma serisiyle bulusturuyor.

6 sehir 15 magazada 4 ay sürecek macera

‘Teknosa Gaming Parkour’ adiyla gerçeklesecek yarisma kapsaminda katilimcilar, Teknosa’nin Istanbul, Ankara, Antalya, Izmir, Izmit ve Eskisehir’deki 15 magazasinda bir araya gelecek. Oyun severler, performansa ve hiza dayali Forza Horizon 5, FIFA 2023, Fortnite ve Mortal Kombat gibi dünyaca ünlü oyunlari oynayarak, verilen parkur görevlerini tamamlayacak.

Büyük ödülü kazanma sansi

Ilki 9 Eylül Cumartesi günü Ankara Etlik Antares Exxtra’da gerçeklestirilecek yarismada, 15 magazada oyunu basarili sekilde tamamlayan yarismacilar arasinda hizli olanlar belirlenecek. Rekabetin giderek ateslendigi büyük finalde ise 15 finalist en iyi olmak için tekrar yarisacak. Turnuvada en iyi dereceyi alan yarismaci 100 bin TL degerindeki Teknosa hediye çekinin sahibi olacak.

Tüm yarismacilara ödül

Yapilan açiklamaya göre; ayrica etkinlik kapsaminda en iyi dereceyi elde eden katilimcilar 2 bin TL degerinde Teknosa hediye çeki ve 1 yillik Xbox Game Pass üyeligini kazanma sansini yakalayacak. Turnuvaya katilan tüm yarismacilar, 1 aylik Xbox Game Pass üyelik ödülünü kazanarak oyun dünyasina daha fazla erisim saglama imkâni elde edecek.

Teknosa Gaming Parkour takvimi söyle:

9 Eylül Cumartesi, Teknosa Ankara Etlik Antares Extra

10 Eylül Pazar, Teknosa Ankara Nata Vega Extra

30 Eylül Cumartesi, Istanbul Sisli Cevahir Exxtra

1 Ekim Pazar, Istanbul Maltepe Carrefoursa Exxtra

7 Ekim Cumartesi, Izmir Forum Bornova Extra

8 Ekim Pazar, Izmir Karsiyaka MaviBahçe Extra

21 Ekim Cumartesi, Antalya Kepez Özdilek Exxtra

22 Ekim Pazar, Antalya Markantalya Exxtra

4 Kasim Cumartesi, Istanbul Forum Exxtra

5 Kasim Pazar, Istanbul Ikitelli Mall Of Exxtra

18 Kasim Cumartesi, Ankara Panora Extra

2 Aralik Cumartesi, Eskisehir Eskisehir Espark

9 Aralik Cumartesi, Izmit Gebze Center Exxtra

16 Aralik Cumartesi, Ankara Ankamall Extra

23 Aralik Cumartesi, Istanbul Kadiköy Tepe Nautilus Exxtra

24 Aralik Pazar, Istanbul Sisli Cevahir Exxtra
Kaynak: İHA