Nusaybin'e Uzman Doktorlar Atandi

Mardin’in Nusaybin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, Saglik Bakanligi tarafindan ilçeye yeni atanan uzman doktorlarin müjdesini verdi. Ilçede uzman doktor olmayan poliklinik kalmadigi belirtildi.

Nusaybin'e Uzman Doktorlar Atandi
Saglik Bakanligi tarafindan yapilan atamalarla, Nusaybin Devlet Hastanesine beyin cerrahi, kulak burun bogaz, üroloji ve dahiliye uzmanlari ile 10 yeni pratisyen doktor atamasi yapildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabindan açiklama yapan Kaymakam Kayabasi, saglik alaninda ilçede her geçen gün yeni olumlu gelismelerin yasandigini vurguladi.

Kayabasi, "Saglik Bakanligi tarafindan yapilan saglik atamalari ile Nusaybin Devlet Hastanemize beyin cerrahi, kulak burun bogaz, üroloji ve dahiliye uzmanlari ile 10 yeni pratisyen doktor atamasi yapilmistir. Nusaybin Devlet Hastanemizde görev yapacak uzman doktor sayisi 44, pratisyen doktor sayisi ise 34’e ulasmistir. Bu atamalarla Devlet Hastanemizde bransinda uzman doktor olmayan poliklinigimiz kalmamistir. Ilçemizde her alanda oldugu gibi saglik alaninda da bir yanda saglik yatirimlari devam ederken diger yanda personel ihtiyaci hizla karsilanmaktadir. Ilçemize yeni atanan saglik personellerimize hos geldiniz diyor, görevlerinde basarilar diliyor, aziz Nusaybinli hemsehrilerimize saglik günler diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA