Nilüfer'de Gençlere Burs Destegi

Nilüfer Belediyesi ile Türk Egitim Vakfi (TEV) is birligi protokolü imzaladi. ‘Okutan Nilüfer Projesi’ ile Nilüfer’de ikamet eden basarili ve maddi imkani kisitli üniversite ögrencileri burs destegi alacak.

Nilüfer'de Gençlere Burs Destegi
Esitlik temel degerini benimseyen Nilüfer Belediyesi, Türk Egitim Vakfi (TEV) ile is birligi protokolüne imza atti. Firsat esitligi saglayacak ‘Okutan Nilüfer Projesi’ ile iki kurum güç birligi yapiyor. Okutan Nilüfer Projesi çerçevesinde Nilüfer sakinleri, ilçede maddi nedenlerle egitimine devam etmekte zorlanan üniversite ögrencilerinin egitimine destek olacak. Projeye katilmak isteyen Nilüfer sakinleri tarafindan Türk Egitim Vakfi’nda olusturulacak burs fonu ile gençlere 9 ay boyunca egitim destegi saglanacak.

Proje ile ilgili protokol Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde imzalandi. Törene Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ve TEV Genel Müdürü Banu Taskin katildi.

Imzanin ardindan konusan Baskan Erdem, verdikleri destekten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

TEV Genel Müdürü Banu Taskin da Nilüfer Belediyesi’ne ve Nilüfer sakinlerine gençlerin egitimi, hayalleri ve gelecegi için gösterdikleri dayanisma ve katkilari için tesekkür etti.

‘Okutan Nilüfer Projesi’ne destek vermek isteyenler Türk Egitim Vakfi’nin internet sitesinden basvuruda bulunabilir.
Kaynak: İHA