Maça Gidecekti, Dolandirildi

Kocaeli’de Galatasaray-Besiktas maçina bilet satin almak isteyen 23 yasindaki genç, dolandiricilarin agina düstü. Bin 500 TL dolandirilan genç, "Ne parayi ne de bileti alabildim" dedi.

Maça Gidecekti, Dolandirildi
Edinilen bilgiye göre, 2022 yilinda Galatasaray- Besiktas maçina gitmek isteyen D.H.K. (23), bilet arayisina girdi. Sosyal medya hesabi üzerinden bir profile giren D.H.K., maça iliskin paylasilan gönderinin altina yazilan yorumlari okudu. G.A. bu profilde G.A. isimli sahisla iletisime geçti. Sahsa inanan D.H.K., onun hesabina bilet için bin 500 TL para gönderdi. Bileti alamayinca dolandirildigini anlayan genç, polise sikayette bulundu.

Olayla ilgili açilan davanin durusmasi, Kocaeli 7. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülmeye baslandi. Salonda magdur D.H.K. ve avukati hazir bulunurken, sanik G.A. ise durusmaya katilmadi. Dolandirildigini söyleyen D.H.K. "2022 tarihinde Galatasaray-Besiktas maçi için bilet almak istedim ancak biletlerin tükendigini gördüm. Instagram’dan Galatasaray’in resmi sayfasi oldugu belirtilen profile girdim. Instagram’da paylasilan fotografin altina yazilan yorumda bilinen bir uygulamadan bilet satisi yapildigi yaziyordu. Sahis bilet için bin 500 TL ücret istedi. Parayi yatirdim ancak bileti alamadim. Dolandirildigimi anlayinca sikayetçi oldum. Ne parayi ne de bileti alabildim. Sikayetçiyim" dedi.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi amaciyla durusmayi erteledi.
Kaynak: İHA