Karabük'e 82 Hekim Atandi

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Sahin ve Ali Keskinkiliç, 112. Devlet Hizmeti Yükümlülügü bünyesinde Karabük’e tek seferde 82 hekim atamasinin yapildigini duyurdu.

Kentte saglik alaninda önemli adimlar attiklarinin altini çizen Sahin, fiziki yapinin yaninda hekim açiklarinin da giderilmesi için çalismalar yaptiklarini söyledi.



Tek seferde 82 hekimin atanmasinin önemine dikkat çeken Sahin, “Saglik Bakanligimiz tarafindan ilimize 2 iç hastaliklari uzmani, endokrinoloji ve metabolizma hastaliklari uzmani, enfeksiyon hastaliklari ve klinik mikrobiyoloji uzmani, kadin hastaliklari ve dogum uzmani, radyoloji uzmani, tibbi mikrobiyoloji uzmani, aile hekimligi uzmani ve 74 pratisyen hekim atamasi yapildi. Hekimlerimize ve Karabük’ümüze hayirli olsun” diye konustu.

Kentteki saglik ordusuna bu atamalarin güç katacagini ifade eden ve atamalarin hayirli olmasini dileyen Keskinkiliç da, “Tek seferde 82 hekimin atanmasi çok önemliydi. Bu atamalar ile hekim sikintisi büyük ölçüde çözülecek. Bunun yaninda fiziki alanda da önemli çalismalarimiz var. Besbinevler Mahallemizdeki hizmet binasinin devreye alinmasi ile fiziki sorunlarda çözüme kavusacak” ifadelerini kullandi.

Sahin ve Keskinkiliç, atamalardan dolayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA