Jandarma Servis Araçlarini Denetledi

Zonguldak’ta 11 Eylül günü yeni egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte okul servis araçlari da trafige katilacak. Bu sebeple jandarma ekipleri okul öncesi denetimlere basladi.

Jandarma Servis Araçlarini Denetledi
2023-2024 Egitim-Ögretim yili 11 Eylül 2023 tarihinde baslayacak. Okul tasitlari da trafige katilacak. Bu sebeple trafik yogunlugu önemli derecede artis gösterecek. Okul çagindaki çocuklarin okula gidip gelirken huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarinin saglanmasi, servis araçlarinin karisabilecegi kazalarin önlenmesi ve tasimacilik faaliyetleri denetimlerinin araliksiz olarak sürdürülmesi konusunda ekipler çalismalarini sürdürüyor.

Zonguldak Il Jandarma Komutanligi, sorumluluk bölgesindeki “Önce Yaya” ortak kuruluslar koordinesinde Okul Servis Araç soför ve çalisanlarina yönelik gerekli bilgilendirme seminerlerine devam ediliyor. Okullarin 11 Eylül 2023 tarihinde açilmasi sebebiyle Okul Servis Araci denetimlerine baslanildi. Denetimlere egitim ögretim yili sonuna kadar denetimsiz hiçbir okul servis araci kalmayacagi, bilgilendirme ve egitim faaliyetleri ile birlikte titizlikle devam edilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA