Akis GYO Ve Viveka'dan Is Birligi

Perakende ve girisimcilik ekosistemi için yeni bir dönemin kapilarini aralayan PIM (Perakende Inovasyon Merkezi) Yatirima Hazirlik ve Hizlandirma Programi, Akis GYO ve Viveka is birligiyle hayata geçiriliyor.

Akis GYO Ve Viveka'dan Is Birligi


Akis GYO ve Viveka is birligiyle yenilikçi girisimlere yatirim firsatlari sunan PIM Yatirima Hazirlik ve Hizlandirma Programi basliyor. ’’Her isimizin temelinde mutlulugunuz var" ilkesiyle yola çikan Akis GYO, gayrimenkul sektöründe elde ettigi basariyi simdi de perakende ve girisimcilik alanina tasiyor. Iki sirket, PIM (Perakende Inovasyon Merkezi) Yatirima Hazirlik ve Hizlandirma Programi ile girisimcilerin liderlik kabiliyetlerini artirmanin yani sira ayni zamanda is stratejileri, operasyonel verimlilik ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli konularinda da girisimcilik ve perakende ekosistemine ciddi katkilar saglamayi hedefliyor.

Türkiye ve dünya genelinde yatirimcilarla dogrudan baglanti imkâni

Yapilan açiklamaya göre, özellikle Akbati ve Akasya gibi önemli projelerle Türkiye’nin gayrimenkul yatirim sektöründe belirgin bir iz birakan sirket, 2013 yilindan itibaren Borsa Istanbul’da islem görmekte ve sektöründe inovasyon ve sürdürülebilirlik alaninda yaptigi çalismalarla bu alanda da ilk akla gelen sirket olma özelligini sürdürüyor. Diger taraftan 2009 yilindan itibaren girisimcilik ekosisteminde stratejik inovasyon danismanligi konusunda kritik bir role sahip Viveka, PIM Yatirima Hazirlik ve Hizlandirma Programi’nin is ortagi ve yürütücüsü olarak faaliyet gösteriyor. Viveka’nin sahip oldugu genis start-up agi ve derin girisimcilik ekosistem deneyimi ile sirketi güçlü yatirimci alt yapisi, PIM programini öne çikaran en önemli etkenler arasinda yer aliyor.

Büyüme asamasindaki girisimler için tasarlanan PIM, yatirimci iliskileri ve is stratejileri konularinda da mentorluk hizmetleri sagliyor. Bu çok boyutlu destek platformu, girisimlerin sürdürülebilir bir büyüme stratejisi olusturmasina olanak taniyor. Programin kapsaminda sirketin perakende sektöründeki müsteri agina, özel erisim ve ikili görüsme imkâni elde edecek olan start-up’lar, bu stratejik görüsmeler sayesinde sektörel dinamiklere hizli bir adaptasyon saglayacaklar. Ayrica, potansiyel is ortakliklarini stratejik bir perspektiften degerlendirme firsatini yakalayacaklar. Sürdürülebilir ve etkili bir büyüme stratejisi arayan yenilikçi ve yüksek potansiyelli girisimler için PIM Yatirima Hazirlik ve Hizlandirma Programi, kaçirilmayacak bir firsat olarak öne çikiyor. Program kapsaminda seçilen girisimler demo/poc ve potansiyel yatirim firsatlarindan da yararlanabilecekler.
Kaynak: İHA