Yoldan Geçen Kadina Laf Atanlara Tepki Gösterince Karnindan Biçaklandi

Ankara’da bir kisi, yoldan geçen kadina sözlü tacizde bulundugunu iddia ettigi kisilerle girdigi arbedede karnindan biçaklanarak hastanelik oldu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Yoldan Geçen Kadina Laf Atanlara Tepki Gösterince Karnindan Biçaklandi
Olay, 30 Agustos günü Çubuk ilçesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Iddialara göre Osman Baltaci (35), yoldan geçen bir kadinin otomobille takip edildigini gördü. Kadinin kendisini takip edip laf atanlari tanimadigini anlayan Baltaci, duruma müdahale etmek için otomobilin yanina gitti. Sahislara tepki gösteren Baltaci ile araçtaki F.A., V.Y. ve C.I. arasinda kavga çikti. Çikan arbedede Baltaci biçakla karnindan yaralanirken, saldirganlar kaçti. Vücuduna 30 dikis atilan Osman Baltaci ise 4 günlük tedavi sürecinin ardindan taburcu edildi. Olayin ardindan yakalanarak gözaltina alinan ve biçakli saldiriyi gerçeklestirdigi belirlenen F.A. ve V.Y., çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger süpheli ise emniyetteki islemlerinin ardindan serbest birakildi.

“Bana biçagi saplayip kaçtilar”

Olayla ilgili konusan Osman Baltaci, “Isletmemin önünde duruyordum. Bir kadinin otomobille takip edildigini gördüm. Kadinin yardim çiglini duyunca kosarak arabanin yanina gidip kapisini açtim. Araçtakilere ’Bu kadini neden takip ediyorsunuz?’ diye sordum. Bana hakaret ettiler. Ben de dayanamayip yumruk attim. Kadina, ’Bunlari taniyor musun?’ diye sordum. Bana, ‘Tanimiyorum, beni takip ve taciz ediyorlar’ dedi.

Ben de bunu duyunca polisi arayin diye bagirdim. O sirada da bana biçagi saplayip kaçtilar. 3 buçuk saatlik bir ameliyatin ardindan 2 gün yogun bakim servisinde tedavi gördüm. 4 gün de normal odada tedavim sürdü. Vücuduma 30 dikis atildi. Biçak böbrek duvarima isabet etmis. Zedelenmeler var. Hastanede kontrollerim oluyor. Nefes almakta ve günlük yasamda zorlaniyorum ama yine olsa yine yaparim. Pisman degilim” dedi.

Bu tür durumlara sessiz kalinmamasi gerektigini de ifade eden Baltaci, “Böyle olaylara karsi kimse duyarsiz kalmasin. Tanimadigim birisine yardim ettim ama oradaki kardesim ve annem de olabilirdi. Insanlarimiz böyle konulara sirtini dönmesinler” diye konustu.

Kaynak: İHA