8 Aylik Bebegini Bosanma Asamasindaki Kocasinin Kaçirdigini Öne Sürdü

Adana’da evlendikten hemen sonra esinin madde bagimlisi oldugunu öne sürerek bosanma davasi açan kadin, 4 gün önce esinin 8 aylik bebegini kaçirdigini iddia etti.

8 Aylik Bebegini Bosanma Asamasindaki Kocasinin Kaçirdigini Öne Sürdü
Edinilen bilgiye göre, olay geçtigimiz pazar günü Seyhan ilçesinde meydana geldi. Beritan Y. (26), 8 aylik oglu U.B.Y.’yi teyzesine biraktigini, bir süre sonra bosanma asamasindaki esi B.Y.’nin (26) gelerek oglunu alip götürdügünü, bir daha da getirmedigini öne sürerek polise sikayette bulundu. Beritan Y., 4 gündür çocuguna ulasamadigini ve bosanma asamasindaki esinin bir türlü çocugu getirmedigini öne sürerek, “Esim madde bagimlisi oldugu için ona bosanma davasi açtim. Defalarca kapima gelip, olaylar çikartip haneme tecavüz etmisligi var. Sürekli zaten rahatsiz ediyordu. Uzaklastirma karari var ama ara kararla çocugunu her pazar görüs izni çikarildi. Çocugum 4 aylikken bu karar çikarildi. Anne sütümden mahrum kaldi çocugum biberona alistigi için” dedi.

Beritan Y. iddialarina söyle devam etti:

“Geçen pazar günü sabah 10’da çocugumu teyzemlere biraktim, oradan aldi çocugu. Teyzem de 19.00 gibi getirirsin demis, o da getirecegini söylemis. Aksam oldugunda çocugumu getirmedi. Teyzem aradiginda teyzeme ‘3 haftadir bu ani kovaliyordum. Ben çocugumu bir daha getirmeyecegim. Onu hak etmiyor’ diyerek getirmiyor. Beni kendine döndürebilmek için evladimi kullaniyor. Her pazar görüs iznini veriyorum, daha fazla özledigini söylediginde yine veriyorum babasi oldugu için. Dogumda ve hamilelik sürecinde yanimda olmamasina ragmen izin veriyorum babasi oldugu için. Adam madde bagimlisi, o yüzden bosaniyorum zaten.”

Beritan Y., bebegine kavusmak için yetkililerden yardim istedi.
Kaynak: İHA