Zabitanin Gurur Günü

Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, 1-7 Eylül tarihlerinde kutlanan Zabita Haftasi’ni Atakum Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli zabita personeli ile kutladi.

Zabitanin Gurur Günü
Zabita teskilatinin temellerinin atildigi 1826 yili esas alinarak her yil 1-7 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Zabita Haftasi’nin 197. yil dönümü dolayisiyla Atakum Belediyesi önünde kutlama programi düzenlendi.

Zabita personeliyle bir araya gelerek Zabita Haftasi’ni kutlayan Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Kentimizi daha iyi bir yer haline getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.



“Zor ve kutsal görev”

‘Zabitanin 1826 yilinda ‘ihtisap neferi’ olarak kurularak resmiyet kazandigini söyleyen Atakum Belediyesi Zabita Müdürü Erhan Yilmaz, “Bu yil teskilatimizin 197. yilini kutluyoruz. Zabitanin görevi beldenin esenlik, saglik, huzur ve güvenligini Belediye Meclisi’nin verdigi yetkiyle saglamaktir. Arkadaslarimiz 7/24 zor ve kutsal bir görev yapiyorlar. Gece-gündüz, bayram ve hafta sonu demeden en basta görev aliyorlar. Tüm arkadaslarima emekleri için tesekkür ediyorum, Zabita Haftalarini kutluyorum” diye konustu.



“Özverinizle Atakum daha yasanilabilir”

Zabita personelinin haftasini kutlayan Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Atakum’un düzeni, temizligi ve güvenligi için gösterdiginiz özveri ve fedakârlik, kentimizin daha yasanabilir bir yer olmasina büyük katki sagliyor. Zabita ekiplerimizin, Atakum’un gelisimine ve büyümesine sundugu katkiyi bilmek, bizleri gururlandiriyor. Sizlerin gayreti sayesinde, kentimiz daha yasanabilir, daha temiz ve daha güvenli bir yer olmaya devam ediyor. Zabita ekibimizin disiplinli ve sorumluluk sahibi yaklasimini, kentimizin düzeni için bir güvence olarak görüyoruz. Sizlerin çalismalari, Atakum’un büyümesine ve gelismesine büyük katki sagliyor. Kentimizi daha iyi bir yer haline getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Basarilarinizin devamini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA