Okullarda Uyum Programi Devam Ediyor

Tüm sinif ve kademelerde 11 Eylül’de baslayacak olan 2023-2024 egitim ögretim yili öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu siniflar için hazirlanan okula uyum programi Balikesir’de basarili bir sekilde sürdürülüyor.

Okullarda Uyum Programi Devam Ediyor
Uyum programi için okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sinif ögrencileri; okullari, ögretmenleri ve arkadaslariyla diger kademedeki ögrencilerden bir hafta erken bulustu.

Karesi Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Günnü esliginde Albay Tayyar Nuran Oguz Ilkokulunu ve Altieylül Ilçe Milli Egitim Müdürü Çetin Keren esliginde Hatice Fahriye Eginlioglu Ilkokulunu ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Ali Tatli, "Uyum Haftasi" programi dahilinde 1. sinif ögrencilerinin ilk hafta heyecanlarina ortak oldu. Ögretmenler odasini da ziyaret eden Tatli, Mesleki Çalisma dönemi programini ögretmenlerle birlikte degerlendirdi.

Okul öncesi, ilkokul ve 9’uncu sinif ögrencileri için yeni basladiklari okul hayatlarina kisa sürede uyum saglamalarina katkida bulunmak ve okula aidiyet duygusunu kazandirmak için Milli Egitim Bakanligi tarafindan okula uyum rehberi hazirlandigini belirten Il Milli Egitim Müdürü Ali Tatli, "Uyum süreci; egitimin önemli paydaslarindan ailelerimiz, okula baslama heyecani yasayan ögrencilerimiz ve ögrencilerimizin kalplerine dokunarak her daim üstün gayret gösteren ögretmenlerimiz ile birlikte ilimizde basarili bir sekilde sürdürülüyor. 11 Eylül’de tüm sinif ve kademelerde baslayacak olan yeni egitim ögretim döneminin egitim camiamiz açisindan hayirli olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA