Cumhuriyetin 100. Yilina Özel Fotograf Yarismasi

Alanya Belediyesi 17. Ulusal Fotograf Yarismasi, AFSAK ve TFSF isbirligiyle Cumhuriyetin 100. yilina özel “100’de Yüz’ler” konsepti ile düzenleniyor. Son basvuru tarihi 15 Ekim olarak belirlenen yarismanin sonuçlari 23 Ekim’de açiklanacak.

Alanya Fotograf Sanati Kulübü Dernegi ve Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu isbirligiyle düzenlenen Alanya Belediyesi 17. Ulusal Fotograf Yarismasi’nin basvuru süreci basladi.

Cumhuriyetin 100. yilina özel “100’de Yüz’ler” basligi ve "Portre" temali düzenlenen fotograf yarismasi için son basvuru tarihi ise 15 Ekim. Renkli ve siyah-beyaz kategorilerde katilimcilarin en fazla 4’er adet basvurularinin kabul edilecegi yarismada, fotograflarin Türkiye Cumhuriyeti sinirlari içerisinde ve 01 Ocak 2019 tarihi ile son katilim tarihi olan 15 Ekim 2023 tarihleri arasinda çekilmis olmasi sarti araniyor. Alanya Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100.Yilinda 100 Eseri ve sahiplerini ödüllendirmek için baslattigi bu yarismada nihai karar seçici jüri tarafindan 23 Ekim’de açiklanacak sonuçlar neticesinde belirlenecektir. Siyah-Beyaz ve Renkli Kategori birincileri TFSF altin madalya + 5 bin TL, ikincileri TFSF gümüs madalya + 4 bin TL, üçüncüleri ise TFSF bronz madalya + 3 bin TL’lik ödüle hak kazanacak. Mansiyon ödülü kazanan 3 Siyah Beyaz, 3 Renkli eser ise 1000’er TL’lik ödülün sahibi olacak. Her kategoride sergileme hakki kazanan katilimcilar ise 300’er TL ile ödüllendirilecekler.
Kaynak: İHA