BAV, Yeni Modeli Görücüye Çikardi

Bursa Agir Vasita, bayisi oldugu servis aracini görücüye çikardi. Kisa ve orta mesafeli servis araci, sektör temsilcileri tarafindan tam not aldi.

BAV, Yeni Modeli Görücüye Çikardi
Bursa Agir Vasita, 2022 yili son yariyilinda piyasaya çikan ve sektöründe donanimlariyla öne çikan kisa ve orta mesafe servis araci Isuzu Grand Toro’nun tanitimini gerçeklestirdi. Bursa Agir Vasita Satis Müdürü Inci Kaplan, “Bursa’da servis ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalarimiza yeni modelin tanitimini yapmak ve iliskilerimizi gelistirmeyi hedefleyerek gerçeklestirmis oldugumuz etkinligimize katilim, bekledigimiz gibi oldukça yüksekti. Tanitimini yaptigimiz servis araçlari, tüm firmalarimiz tarafindan çok begenildi. Aracin otomatik vites ve retarderli olmasi, yakit performansinin yüksek olmasi ve hem sürücü hem de yolcu konforu oldukça takdir aldi” dedi.

Satin almadan satis sonrasina kadar genis bir yelpazede yüksek hizmet kalitesi sundugunun altini çizen Kaplan, “Midibüs ve otobüs grubu araçlarinda, müsterilerine onlarin isteyebilecegi pek çok seçenegi bir arada sunuyor. Araçlari hem oldukça dayanikli, hem yüksek güce sahip, hem de düsük yakit tüketimi özellikleriyle ön plana çikiyor. Ayni zamanda satis sonrasi hizmetler kisminda genis bayi agina sahip olmasi, yüksek yedek parça tedarik orani ve yüksek müsteri memnuniyetine sahip. Tüm bu nedenlerden dolayi Isuzu, midibüs ve otobüs grubu araçlarinda piyasadaki en iyi seçeneklerden biri olarak göz önüne çikiyor” seklinde konustu.

Bursa Agir Vasita’nin müsteri odakli bir sirket oldugunu vurgulayan Kaplan, “Öncelikli hedefimiz ürün bulunurlugu ve ihtiyaca karsilik araç bulundurmak. Kendimizi tüm müsterilerine ve paydaslarina güven veren, satis ve satis sonrasi hizmetlerinde maksimum müsteri memnuniyeti prensibini ön planda tutanve müsterinin isteklerine hizli ve net cevap verebilecek bir konumda tutmaya özen gösteriyoruz. Bu genis model gamini, kusursuz bir satis sonrasi hizmetler ile birlestirerek müsterilerimize sunuyor, onlarla sürekli beraber olmak ve onlarin isteklerine göre hareket edebilme kabiliyetimizi gelistirmeyi önceliklerimiz arasinda tutuyoruz” diye konustu.

Organizasyona Anadolu Isuzu Otobüs Sefi Emin Günisik, Isuzu Bölge Sorumlusu Batuhan Uludag, Isuzu Ürün Gelistirme’den Veysel Çataltepe, Isuzu Pazarlama’dan Orhan Edige, Bursa Agir Vasita Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Bursa Agir Vasita Genel Müdürü Ahmet Ugur, Bursa Agir Vasita Satis Müdürü Inci Kaplan, Bursa Agir Vasita’nin Bölge Satis Danismalari ve Isuzu müsterileri katilim sagladi.
Kaynak: İHA