Baskan Örki'den Patifest'e Davet

Pamukkale Belediyesi her yil oldugu gibi bu yil da can dostlarina yönelik özel bir etkinlik düzenliyor. “Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023” adiyla gerçeklesecek olan etkinlige Incilipinar Parki ev sahipligi yapacak.

Baskan Örki'den Patifest'e Davet


Sosyal farkindalik çalismalarina önem veren Pamukkale Belediyesi, bu hedefle baslattigi etkinligi festivale dönüstürdü. Bu yil dördüncüsü düzenlenecek olan “Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023” etkinligi hafta sonunda gerçeklesecek. Denizli’de hayvan dostlarinin heyecanla bekledigi Patifest, 10 Eylül 2023 Pazar Günü Incilipinar Parki’nda saat 16.00’da baslayacak. Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023 çerçevesinde yarismalar, eglenceler, oyun parklari, alisveris ve çekilisler yapilacak. Etkinlik alaninda DJ Güray performansiyla katilimcilari costuracak. Patifest 2023’de Tekil-A grubu konser verecek.

“Tüm halkimizi bekliyorum”

Hayvan haklari konusunda farkindalik olusturmak hedefiyle çikilan yolda 4. Seneye ulasildigini ifade eden Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak sokaklardaki can dostlarimiza destek saglamak hedefliye Patifest’in 4.’sünü düzenliyoruz. Can dostlarimizla güzel bir gün geçirmek, onlarin haklarina yönelik önemli bir farkindalik olusturmaya destek vermek isteyen tüm hayvan dostlarimizi ‘Pamukkale Belediyesi Patifest 2023’ çesitli etkinlikler ve konserlerle renklenecek. Festivalimizle ilgili tüm hazirliklarimizi tamamladik ve ücretsiz olan festivalimize tüm halkimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA