Atiklari Getirip Harçliklari Aldilar

"Getir Atigini Al Harçligini" kampanyasi çerçevesinde Ilkadim Belediyesi Atik Toplama Merkezi (ATOM) otobüsüne atiklarini getiren 10 bin 800 kisiden 50’si çekilisle 500 TL kazandi.

Atiklari Getirip Harçliklari Aldilar
ATOM otobüsüne yalnizca atiklari getirenlerin katilabilecegi çekiliste her ay 50 aileye 500 TL sahiplerini buluyor. 10 aylik bir süredir devam eden “Getir Atigini Al Harçligini” projesi kapsaminda belediyenin toplanti salonunda Samsun 8. Noter Katibi Cahit Cengiz Gülsevin gözetiminde 10 bin 800 bilet arasindan kazanan 50 kisi yapilan çekilisle belli oldu.

Programda konusan ve atik ayristirmanin önemine deginen Ilkadim Belediyesi Baskan Yardimcisi Serif Mirik, “Belediye Baskanimiz Necattin Demirtas’in hassasiyetle üzerine durdugu Sifir Atik Projesi’ne öncülük etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Geri dönüsebilir atiklarin kaynaginda ayristirilmasi, israfin önlenmesi, çevre duyarliliginin artirilmasi ve toplumda farkindalik olusturulmasi amaciyla bilgilendirme çalismalarina devam ediyoruz. Davranislarin insanlarimizda aliskanlik haline gelmesi zaman aliyor. Biz de bu noktada geri dönüsüm bilincini ilçe halkimiza asilama gayreti içerisindeyiz. Gelecek nesillere birakacagimiz en büyük miras daha temiz bir çevre olacak. Bunun için çalisiyoruz” dedi.

Konusmasinin ardindan ilk 5 talihliyi Ilkadim Belediyesi Baskan Yardimcisi Serif Mirik kutudan çekti. Geri kalan 40 asil 10 yedek talihli biletleri ise noter katibi tarafindan belirlendi.
Kaynak: İHA